Tel. 0031 (0)6-33 08 75 77 / info@chaletrent.nl

Home vlag van Italië Italië vlag van FrankrijkFrankrijk vlag van SpanjeSpanje vlag van BelgieBelgië vlag van NederlandNederland vlag van DuitslandDuitsland Werkwijze Contact Menu ☰

Werkwijze

Alle aangeboden vakantieverblijven zijn particulier eigendom, u huurt dus altijd rechtstreeks bij de werkelijke eigenaar van het verblijf. Vertrouwd, direct contact met degene die alles van de camping en het verblijf weet en altijd zeker van een exclusief verblijf. Als u interesse heeft in een van onze vakantieverblijven dan kunt u altijd een mail sturen naar info@chaletrent.nl, bellen op 00316-33087577 of reageren via de site door op de knop ‘Vraag informatie aan’ te klikken

Boeking

Als u definitief wilt boeken ontvangen wij van u graag een ingevuld boekingsformulier via onze website, deze vind u overal onder de knop ‘Reserveer nu’. Overigens mag u natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen om te reserveren. Van ons zult u dan per mail een bevestiging, een factuur en een huurcontract ontvangen.

Betaling

Betaling verloopt geheel via de eigenaar van de vakantieverblijven. Bij het reserveren ontvangt u een factuur met alle gegevens voor het betalen van uw verblijf. Bij vroege reserveringen vragen wij een aanbetaling van 20% van uw reissom. Het restbedrag (80%) dient uiterlijk 8 weken voor aankomst te zijn betaald.

Als uw betaling en het ondertekende huurcontract bij ons binnen is krijgt u van ons een complete informatiefolder met alle informatie van de camping en het vakantieverblijf, en een incheckbewijs.

Aankomst

Bij aankomst op de camping kunt u zich melden bij de receptie van de camping met het boekingsbewijs welke u van ons hebt ontvangen. Bij de receptie zult u dan de sleutels van u verblijf krijgen en eventueel nog een borg of toeristenbelasting betalen.

Vertrek

Bij vertrek dient u uw verblijf meestal voor 10.00u te verlaten en de sleutels in te leveren bij de receptie. Hier ontvangt u dan ook (indien van toepassing) gelijk uw borg contant terug.

Algemene Voorwaarden

Alle voorwaarden die van toepassing zijn op boekingen via Chaletrent B.V. kunt u vinden via onderstaande link.
Algemene Voorwaarden Chaletrent B.V.

Waarom Chaletrent.nl?

Vakantiehuisjes in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Italië Eén aanspreekpunt, wel zo makkelijk! Online of telefonisch een vakantiehuis boeken